Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Marian Matei!

Joi, 28 Iulie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Marian Matei | imaginea 1 După 34 de ani de carieră militară, adjunctul inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad, domnul Colonel Marian Matei, a trecut, vineri, 22 iulie a.c., in rezervă cu drept de pensie.

După ce a urmat cursurile Liceului Național Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în perioada 1988-1992 iar mai apoi în perioada 1992-1996, cursurile Institutului Militar de Transmisiuni din Sibiu, a fost încadrat comandant de pluton cu gradul de sublocotenent, în cadrul MapN din Timișoara și ulterior în Arad.

Din 2008, a făcut parte din cadrele active ale pompierilor militari arădeni, ocupând diferite funcții în cadrul structurii de comunicații, fiind numit șef serviciu comunicații și informare, în anul 2016.

A îndeplinit atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad, din 2017. Colonelul Marian Matei s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în misiunile încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit cu succes de fiecare dată.

Acum, la finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Arad îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității. Îi mulțumesc pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă, îi doresc multă sănătate, zile liniște alături de familie și prieteni și o pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.