Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Popescu Ion Cătălin!

Sâmbătă, 30 Iulie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Popescu Ion Catalin | imaginea 1 Peste 26 de ani în slujba semenilor! Joi, 21 iulie a.c., Colonel Popescu Ion Cătălin, ofițer în cadrul Compartimentului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea, a trecut în rezervă cu drept la pensie, după o carieră de peste 26 de ani în slujba semenilor.

Col. Popescu Ion-Cătălin a terminat Facultatea de Pompieri, din cadrul Academiei de Poliție “Al. Ioan Cuza”, în anul 2000 și a fost repartizat la Grupul de Pompieri Drobeta al județului Mehedinți unde a fost numit locțiitor al comandantului pe linie de prevenire la Secția de Pompieri Strehaia.

Din luna martie 2001, a preluat comanda subunității până la data de 1 decembrie. În această perioadă, s-a remarcat prin salvarea unui bărbat în vârstă de 42 de ani dintr-o fântână. Din 1 decembrie 2001, a lucrat la Grupul de Pompieri “General Magheru” al județului Vâlcea, care din 2004 a devenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență “General Magheru” al Județului Vâlcea.

În județ, a fost inspector de prevenire până în anul 2004, iar apoi a desfășurat activitatea de relații publice până la finalul carierei.

Pe parcursul activității, s-a perfecționat permanent urmând: cursul de perfecţionare a cadrelor din inspecţia de prevenire a incendiilor, în anul 2002; cursul postuniversitar „Siguranța la foc a construcțiilor și instalațiilor”, în anul 2002; cursul postuniversitar „Relaţii Publice şi Negociere”, în anul 2006, cursul „Dreptul la protecția datelor cu caracter personal, dreptul la libera exprimare și liberul acces la informații de interes public”, în anul 2015 și cursul de prim-ajutor calificat de bază, în anul 2017.

Coordonatele întregii sale cariere, cu o activitate bogată în domeniul comunicării și al prevenirii situațiilor de urgență definesc profilul său, dedicându-se meseriei.

Reprezentanţii ISU Vâlcea îi mulțumesc pentru modul în care a ales să se implice în menținerea și îmbunătățirea imaginii instituției și în prevenirea producerii de situații de urgență, constituind un adevărat model de urmat. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.