Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel (r) Urzică Dănuț-Cristian!

Marți, 19 Iulie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel  r  Urzica Danut Cristian | imaginea 1 Un om remarcabil, o carieră strălucită - Colonel (r) URZICĂ Dănuț-Cristian, comandantul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc!

Începând cu data de 15 iulie a.c., Locotenent-colonel Urzică Dănuț-Cristian, comandantul subunității de intervenție din municipiul Odorheiu Secuiesc, a fost înaintat în gradul de colonel şi a trecut în rezervă cu noul grad, cu drept la pensie.

Privind retrospectiv activitatea profesională, în cei 25 de ani de carieră militară neîntreruptă în cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, a avut multe momente grele, când a trebuit să ia decizii şi să gestioneze situaţii complexe de urgență, participând personal şi coordonând multe acţiuni de salvare a persoanelor aflate în pericol, de cele mai multe ori acestea finalizându-se cu succes.

Tocmai de aceea, a mărturisit că pleacă în pensie cu sentimentul de satisfacţie, împlinire, cu bucurie că a avut parte de o echipă de salvatori, alături de care a fost de folos membrilor comunităţii în momente grele, chiar periculoase.

Acest moment emoţionant al încheierii unei cariere militare, încununată de succes profesional, a oferit plăcutul prilej de a i se adresa mulţumiri domnului Colonel (r) Urzică Dănuț, pentru tot ceea ce a făcut în instituţie, pentru implicarea sa în cele mai importante evenimente ale unităţii.

Reprezentanţii ISU Harghita îi doresc din tot sufletul multă sănătate, fericire și pensie îndelungată alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.