Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Călin Florian!

Marți, 19 Iulie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Calin Florian | imaginea 1 După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Călin Florian a ieșit la pensie.

Pe platoul din faţa Gărzii de intervenţie, pompierii din Chiselet s-au despărțit, joi, 14 iulie a.c., de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi.

Reprezentantul comenzii unităţii, locotenent colonel Stoian Codruț - Prim adjunct al inspectorului-șef, l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-șef Călin Florian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași se alătură colegilor săi de tură şi îi doresc camaradului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Au stat prea puţin de vorbă cu colegul viitor pensionar. A sunat alarma! A plecat la foc, incendiu de vegetaţie uscată în Chiselet! Tura s-a terminat a doua zi dimineaţa la opt! Toate bune! Pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.