Predarea ştafetei între generaţii

Miercuri, 13 Iulie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Predarea stafetei intre generatii | imaginea 1 Vineri, 8 iulie a.c., doi pompieri nemțeni și-au luat rămas bun de la mașina de pompieri pe care au condus-o la sute de intervenţii.

𝐏𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-𝐬̦𝐞𝐟 𝐆𝐫𝐚̆𝐩𝐢𝐧𝐨𝐢𝐮 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 și 𝐏𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-𝐬̦𝐞𝐟 𝐅𝐢𝐥𝐢𝐩 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞, conducători autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, au trecut în rezervă în aplauzele colegilor.

7 iulie a.c. a fost o zi care nu va fi uitată prea curând de familia Filip. Această zi a fost prima tura de serviciu pentru soldatul Filip Ștefan, iar pentru tatăl său, Plt. adj.-șef Filip Vasile, ultima tură de serviciu.

Celor doi colegi ce și-au încheiat cariera militară, reprezentanţii ISU Neamţ le doresc sănătate și pensie lungă plină de bucurii! Lui Ștefan îi doresc sănătate și succes în activitatea aleasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.