Recompensaţi pentru intervenţia la incendiul puternic din Slatina

Marți, 05 Iulie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Recompensati pentru interventia la incendiul puternic din Slatina | imaginea 1 Luni, 04 iulie a.c., s-a desfășurat, la sediul ISU Olt, ceremonia de recompensare a pompierilor care au acționat pentru stingerea incendiului puternic izbucnit la un acoperiș de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina.

La eveniment a participat, alături de comanda ISU Olt și domnul Prefect Florin HOMOREAN.

„Domnule prefect, stimați colegi, ceremonia de astăzi este dedicată colegilor care au intervenit la incendiul puternic produs în luna mai, la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

Chiar dacă a trecut destul de mult timp de la eveniment, am dorit în primul rând să fie cât mai mulți dintre colegii care se aflau pe tură când a izbucnit incendiul, pentru că intervenția lor promptă a limitat semnificativ pagubele produse de incendiu.

De asemenea, un rol foarte important l-au avut colegii care au sprijinit acțiunile de intervenție, chiar dacă se aflau în timpul liber, cărora, de asemenea, vreau să le mulțumesc. Misiunea a fost una cu un grad ridicat de dificultate, a necesitat alocarea importată de forțe și mijloace, iar finalizarea cu succes a acesteia este încă o dovadă a profesionalismului dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru modul în care ați acționat, pentru implicarea de care ați dat dovadă și pentru că îi faceți pe cetățeni să se simtă în siguranță atunci când le sunteți în preajmă”, le-a transmis celor prezenți domnul Colonel Adrian TĂNASE, Inspectorul-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.