Avansări şi pensionări la ISU Bacău

Sâmbătă, 06 August 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Avansari si pensionari la ISU Bacau | imaginea 1 Dincolo de prețuirea și recunoștința permanentă, luni, 1 august a.c., pe umerii lor, în semn de apreciere pentru eforturile depuse, s-a mai adăugat o tresă.

Astfel, anul acesta, 1 august reprezintă ziua în care 6 ofițeri și 51 de subofițeri au fost avansaţi în treapta ierarhică următoare după parcurgerea stagiului minim în grad şi îndeplinirea celorlalte condiţii prevăzute de lege.

De asemenea, în aceeaşi zi, după 34, respectiv 27 de ani de activitate în slujba semenilor, doi dintre camarazi, Plutonier adjutant-șef Găucan Liliana și Plutonier adjutant-șef Murărescu Marius, au fost trecuți în rezervă. Pe această cale, li se adresează felicitări pentru profesionalismul și curajul manifestat în timpul misiunilor încredințate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.