Ceremonial de predarea-primirea comenzii Stației de Pompieri Deta

Marți, 30 August 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Ceremonial de predarea primirea comenzii Statiei de Pompieri Deta | imaginea 1 Joi, 25 august a.c., a avut loc predarea-primirea comenzii Stației de Pompieri Deta.

În prezența conducerii inspectoratului, a reprezentanților autorităților publice locale şi a pompierilor din cadrul subunităţii de intervenţie, a avut loc numirea pe funcţia de “𝑐𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑢𝑏𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒” a domnului GAVRILĂ Ionică-Denis.

Cu acest prilej, reprezentanții ISU Timiș transmit mulţumiri domnului Locotenent DAN Ionuţ, care, între anii 2019 şi 2022 a ocupat acestă funcţie, desfăşurându-şi activitatea cu implicare, devotament şi profesionalism.

Domnul Sublocotenent Gavrilă Denis, născut la data de 02 octombrie 1997 în municipiul Calafat, este un tânăr absolvent, merituos, al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” - Facultatea de Pompieri. I se urează „Bun venit!” în echipa I.S.U. Timiş, mult succes în cariera aleasă şi, cu siguranță, prin disciplină şi perseverenţă, va reprezenta cu mândrie subunitatea de pompieri din Deta.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.