Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Nițescu Cristian!

Vineri, 19 August 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nitescu Cristian | imaginea 1 Ultima dată în formație, alături de colegi…După o lungă și bogată carieră militară, Plutonier adjutant-șef Nițescu Cristian a fost trecut în rezervă, cu drept la pensie, în cadrul unui ceremonial militar.

Acesta a primit aplauze din partea colegilor și a fost felicitat atat de către conducerea Inspectoratului, cât și de conducerea UPU-SMURD Alba, pentru întreaga activitate desfășurată.

De luni, 15 august a.c., a început o nouă etapă în viața lui, iar colegii își vor aduce mereu aminte ca fiind o persoană căreia nu i-a lipsit niciodată zâmbetul de pe buze, implicat în orice activitate, dedicat în orice misiune încredințată și un adevărat profesionist.

Cu acest prilej, reprezentanții ISU Alba îi transmit zile liniștite, multă sănătate și îi doresc să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.