Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Perju Florin-Claudiu!

Marți, 16 August 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Perju Florin Claudiu | imaginea 1 Trecere în rezervă în aplauzele colegilor! Vineri, 12 august a.c., Plt. adj.-șef Perju Florin-Claudiu, Șef Gardă Intervenție și Stingere (G.I.S.), a participat la ultimul lui raport de predare-primire a turei de serviciu în cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, cu ocazia trecerii acestuia în rezervă!

Pe cât de jovial și pus pe glume este acest OM, pe atât de mult este iubit și stimat de către colegii săi! Cu ocazia trecerii acestuia în rezervă cu drept de pensie, i s-a organizat o ceremonie cu scopul de a recunoaște meritele subofițerului aflat la sfârșit de carieră, după aproape trei decenii în slujba cetățenilor!

Imediat după raport, a urmat un moment emoționant pentru noi toți, pe timpul căruia comanda unității și colegii pompieri i-au adresat mulțumiri pentru tot ceea ce a realizat în cei peste 27 de ani de pompier militar, pentru profesionalismul său, dedicarea, seriozitatea și curajul demonstrate în misiunile încredințate.

Din punct de vedere profesional, cei peste 27 de ani de activitate au reprezentat mii de intervenții în ajutorul cetățenilor, conduse și coordonate personal de către el, indiferent de tipul misiunilor alocate: incendii, accidente rutiere, inundații, înzăpeziri, fenomene meteorologice periculoase, salvări de persoane din medii ostile, explozii și multe altele.

În perioada 1994 - 1995 a fost elev al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecţie civilă „Pavel Zăgănescu,, Boldești de unde a fost repartizat la Grupul de pompieri al judeţului BRĂILA.

Cu data de 01.09.1998 a fost mutat la Grupul de Pompieri al județului Buzău, în prezent Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupașcu,, al județului Buzău, unde a ocupat funcțiile de comandant echipaj și șef gardă intervenție-stingere, până în prezent!

Cu toate că el a fost întotdeauna omul faptelor, lăsând rezultatele să vorbească de la sine, a dorit să sublinieze că acestea au fost rodul muncii în echipă și că fără ca toți colegii să participe activ, să acționeze ca un singur salvator, ele nu ar fi fost posibile, ceea ce reprezintă un motiv în plus să le mulțumească din suflet.

Pentru el, pompierii militari buzoieni reprezintă a doua sa familie, aici întâlnind oameni care ar fi putut să-i fie părinți, frați ori surori, de la care a avut ce învăța, oameni care au vrut să îl învețe, oameni care l-au primit între ei și i-au acordat încredere.

La final de carieră, susține cu convingere că această profesie este una nobilă, dedicată celor cu tărie de caracter și stăpânire de sine, pe care o recomandă tuturor tinerilor care vor să-și urmeze visul de a fi de ajutor oamenilor și care vor să facă parte dintr-o familie unită, cea a pompierilor militari buzoieni.

Reprezentanții ISU Buzău îi mulțumiesc pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, iar cu prilejul pensionării îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.