Pensionări şi avansări în grad, la ISU Mehedinţi

Sâmbătă, 06 August 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensionari si avansari in grad  la ISU Mehedinti | imaginea 1 Luni, 1 august a.c., în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie, au avut loc ceremoniile militare prilejuite de înaintarea în grad la termen pentru 56 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi.

Inspectorul-șef al ISU Mehedinţi, Colonelul Florentin Dragomir, a condus ceremonia militară organizată în cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin și a înmânat noile grade unui număr de 29 de pompieri mehedințeni.

Conform Ordinului Inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi, trei ofițeri au fost avansați în grad, unul în gradul de maior și doi în gradul de locotenent.

Dintre cei 26 de subofițeri, șase au primit gradul de plutonier adjutant-şef, nouă gradul de plutonier adjutant, cinci gradul de plutonier major și șase gradul de plutonier. Inspectorul-şef le-a mulțumit pompierilor pentru devotamentul și implicarea de care dau dovadă pe timpul misiunilor și le-a urat succes în desfășurarea activității.

În acelaşi cadru festiv, trei pompieri mehedințeni și-au încheiat carierele de salvatori în aplauzele colegilor. Plt. adj.-șef Istodor Vasile, Plt. adj.-șef Drăgoi Nicușor și Plt. adj.-șef Pădurețu Armand Paul din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și-au luat rămas bun de la colegii de Armă, după o lungă activitate depusă în slujba țării.

Inspectorul-șef le-a mulțumit pentru eforturile depuse în slujba semenilor și le-a transmis pensie lungă și liniștită. Și colegii îi felicită şi le doresc multă sănătate și clipe cu bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.