Zi plină de emoții la sediul ISU Sălaj

Sâmbătă, 06 August 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Zi plina de emotii la sediul ISU Salaj | imaginea 1 Luni, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, a avut loc o festivitate de avansare în gradul următor, la termen pentru 93 de cadre (4 ofițeri, 87 de subofițeri si 2 maiștri militari), din rândurile pompierilor sălăjeni.

În același cadru festiv, pompierii sălăjeni şi-au luat la revedere de la domnul Colonel Cînpean Petru, care și-a încheiat activitatea (după mai bine de 20 ani) în cadrul unității și a trecut în rezervă, iar din partea colegilor, alături de gândurile lor bune, i-a fost acordată o plachetă aniversară și o diplomă de merit.

Înaintarea în gradul următor este un moment important pentru fiecare militar, cu o încărcătură emoțională deosebită. Se adresează felicitări tuturor colegilor pentru noile grade militare, putere de muncă și realizări profesionale deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.