Conducerea ISU Argeș în echipă completă

Vineri, 02 Septembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Conducerea ISU Arges in echipa completa | imaginea 1 În urma promovării concursului organizat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Colonelul Nițu Marius a fost numit în funcția de adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, începând cu data de 01 august a.c.

Născut în anul 1977, ofițerul este absolvent al Universității din Pitești - Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative în anul 2004, dar și al programului de masterat în Managementul Strategic al Resurselor Umane în 2009.

Cu o carieră militară de peste 14 ani în arma „Pompieri” la ISU Argeș, colonelul Nițu Marius și-a desfășurat activitatea la Compartimentul Achiziții Publice și în cadrul Serviciului Logistic, unde a îndeplinit funcția de Șef de serviciu I timp de aproape 4 ani.

Ofițerul deține o vastă experiență profesională, remarcându-se prin profesionalismul și implicarea cu care a gestionat logistica instituției, dând dovadă de cunoaștere pe deplin a semnificației premisei: “Logistica nu a câştigat nicio bătălie, dar niciun război nu s-a câştigat fără logistică”.

Echipa managerială a ISU Argeș este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții, după cum urmează:

– Inspector-șef – colonel Olar Bogdan; – prim adjunct al inspectorului șef – Colonel Berevoescu Alin; – adjunct al inspectorului șef – Colonel Nițu Marius.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.