Doi ani de la operaționalizarea Punctului de lucru Coresi Brașov

Duminică, 11 Septembrie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Doi ani de la operationalizarea Punctului de lucru Coresi Brasov | imaginea 1 În 05 septembrie 2020 a fost operaționalizat Punctul de lucru Coresi Brașov.

În primii 2 ani de existență, Punctul de lucru CORESI al Detașamentului 2 de Pompieri BRAȘOV a totalizat un număr de 3327 acțiuni, atingând o medie de 5 acțiuni zilnice.

Pe timpul acțiunilor echipajului SMURD, au fost asistate un număr de 5857 persoane (5445 adulți și 328 copii).

Echipajele Punctului de lucru CORESI au totalizat de asemenea și un număr de 327 acțiuni cu specific de pompieri și protecție civilă.

Pe timpul acțiunilor de intervenție cu specific de pompieri și protecție civilă au fost salvate un număr de 69 persoane.

În situații de urgență fiecare secundă contează, iar prin înființarea acestui punct de lucru, timpii de răspuns s-au redus considerabil. La mulți ani și succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.