Încă o subunitate din cadrul ISU Timiș și-a învestit comandantul

Luni, 05 Septembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Inca o subunitate din cadrul ISU Timis si a investit comandantul | imaginea 1 Vineri, 26 august a.c., a avut loc predarea-primirea comenzii Stației de Pompieri Buziaș.

Domnul Slt. ANTON Radu a predat “ștafeta” subunității tânărului coleg, Slt. NEGOIȚĂ Cătălin-Constantin, absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” - Facultatea de Pompieri.

Într-un cadru festiv și în prezența comenzii inspectoratului, s-a dat citire ordinului de numire în funcția de “𝑐𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑢𝑏𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒” a domnului 𝘴𝘶𝘣𝘭𝘰𝘤𝘰𝘵𝘦𝘯𝘦𝘯𝘵 𝘕𝘦𝘨𝘰𝘪𝘵̦𝘢̆ 𝘊𝘢̆𝘵𝘢̆𝘭𝘪𝘯.

Pe această cale, reprezentanții ISU Timiș transmit aprecierea față de curajul și devotamentul de care a dat dovadă fostul comandant în gestionarea situațiilor de urgență de la nivelul subunității.

Domnul sublocotenent Anton Radu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu cu seriozitate și responsabilitate, alături de echipa sa.

Subunitatea de pompieri din Buziaș se va bucura în continuare de succes în misiunile zilnice pe care le desfășoară. Cu acest prilej, în dotarea tehnicii de intervenție s-a adăugat un autocamion de stingere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.