Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Daniel Șchiopu și Plt. adj.-șef Cristian Ciocoteală!

Vineri, 23 Septembrie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Daniel Schiopu si Plt  adj  sef Cristian Ciocoteala | imaginea 1 Momente emoționante pentru doi pompieri mehedințeni care au trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Pentru Plutonier adjutant-șef Daniel ȘCHIOPU și Plutonier adjutant-șef Cristian CIOCOTEALĂ a sosit vremea să se retragă, după ce timp de peste 16 ani, au activat în cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, îndeplinind cu profesionalism misiunile încredințate.

Cei doi pompieri au fost felicitați de către Inspectorul-șef pentru activitatea desfășurată, primind în semn de apreciere placheta de onoare a inspectoratului. Reprezentanții ISU Mehedinți le doresc pensie îndelungată, sănătate și liniște sufletească!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.