Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Dănuț Irimieș!

Vineri, 23 Septembrie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Danut Irimies | imaginea 1 Ultimul mohican a trecut în rezervă! Cel mai experimentat pompier operativ bistrițean, Plt. adj.-șef Dănuț Irimieș a trecut în rezervă, cu data de 15 septembrie a.c.

A reușit, din 2007 și până în prezent, de când a fost șeful uneia dintre turele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Bistrița să pună bazele unei echipe unite, încrezătoare în forțele sale, o adevărată familie de pompieri salvatori.

“Avem o relație bună atât în timpul serviciului, cât și în afara acestuia. Mă ascultă și au încredere în mine”, spunea Dan, într-un articol în revista “Pentru Patrie”, in Septembrie 2021.

Cei mai tineri pompieri salvatori au simțit din primul moment că au de-a face cu un adevărat profesionist și au profitat de aceasta conjunctură: posibilitatea de a învăța de la cei mai buni.

Rezultatele nu au întârziat să apară și sutele de misiuni pentru sprijinirea comunității bistrițene au fost duse la bun sfârșit. Doar în echipă, cum spunea și el: “Plecăm toți, ne întoarcem toți!”

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru comunitate și pentru colegi și prieteni și îi urează sănătate și succes în proiectele viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.