Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Herciu Antonela și Plt. adj.-șef Schiau Ioan!

Duminică, 11 Septembrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Herciu Antonela si Plt  adj  sef Schiau Ioan | imaginea 1 După o lungă perioadă în slujba cetățenilor, a venit vremea pensionării pentru doi pompieri sibieni care au activat în cadrul Stației de Pompieri Agnita.

Doamna Plt. adj.-șef Herciu Antonela, care a ocupat funcția de subofițer administrativ principal, și Domnul Plt. adj.-șef Schiau Ioan, care a ocupat funcția de subofițer operativ, au trecut în rezervă cu drept de pensie.

La final de carieră, conducerea ISU Sibiu le-a mulțumit pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit misiunile încredințare! Întreaga familie ISU Sibiu le urează multă sănătate, pensie lungă și multe bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.