Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Minculeasa Costin-Adelin!

Duminică, 11 Septembrie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Minculeasa Costin Adelin | imaginea 1 “Alege o meserie care-ți place și nu va trebui să muncești nici o zi din viața ta!” - Confucius

Dovada acestor afirmații celebre este cariera pompierului mureșean, Plutonier adjutant-șef MINCULEASA COSTIN-ADELIN, care, joi, 8 septembrie a.c., și-a luat rămas bun de la colectivul din care a făcut parte în cei 21 de ani de serviciu militar în rândul pompierilor.

De-a lungul acestor ani, și-a format o a doua familie în cadrul colectivului Detașamentului de Pompieri Reghin, îndeplinind funcția de subofițer operativ principal, respectiv cea de Șef Gardă Intervenție Stingere. I se adresează felicitări pentru parcursul frumos al carierei, mulțumiri pentru dedicarea de care a dat dovadă și i se dorește pensie lungă și frumoasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.