Pensionări la ISU Călărași

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensionari la ISU Calarasi | imaginea 1 După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj.-șef Linteş Stan, Plt. adj.- șef Iancu Fănică, Plt. adj.-șef Ganea Gheorghe şi Plt. adj. Boitan Leonard au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de servici.

Pe platoul din curtea subunităţii, pompierii din cadrul Secţiei Dragalina s-au despărțit, miercuri, 14 septembrie a.c., de patru dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, s-au retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lor.

Reprezentanţii comenzii unităţii i-au felicitat pe cei patru colegi aflaţi la finalul carierei militare, cărora le-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității, le-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc camarazilor lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.