Respect, Plutonier adjutant Linca Dumitru - Salvator de onoare al județului Olt!

Vineri, 23 Septembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier adjutant Linca Dumitru   Salvator de onoare al judetului Olt | imaginea 1 Plutonier adjutant Linca Dumitru, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a primit, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, distincția „S𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐎𝐥𝐭”.

Pompierul slătinean a participat la misiunea de salvare a unei femei căzute într-o fântână, în data de 30 iunie a.c., în comuna Pleșoiu, sat Arcești.

Acesta a reușit să coboare, cu capul în jos, în fântâna îngustă și să asigure victima, care a fost adusă la suprafață de echipajele de pompieri.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, cu hipotermie și transportată la spital, de unde a fost externată, o zi mai târziu.

Distincțiile i-au fost oferite de domnul Marius Oprescu, Președintele Consiliului Județean Olt și de domnul Colonel Adrian Tănase, Inspector-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Felicitările merg, deopotrivă, către domnul Plutonier adjutant Lincă Dumitru, dar și către toți cei care au luat parte la această misiune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.