1 Octombrie - Ziua Scafandrului Român

Marți, 04 Octombrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

1 Octombrie   Ziua Scafandrului Roman | imaginea 1 De 46 de ani, ziua de 1 Octombrie are o semnificație aparte, fiind “Ziua Scafandrului Român”. Nu întâmplator, pentru că în urmă cu 46 de ani a fost înființat Centrul de Scafandri din Constanța.

Profităm de această zi specială, pentru a le transmite recunoștința și aprecierea noastră, tuturor scafandrilor români, pentru munca și eforturile depuse, cât și pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut în misiunile de căutare-salvare.

Dacă ar fi ușor, oricine ar face cursul de scafandri, însă misiunea lor este una foarte dificilă! Tocmai de aceea, reprezentanții ISU Sibiu își exprimă mândria că în cadrul instiuției îi au colegi pe Plt. adj.-șef Florea Florin, Plt. adj. Presecan Adrian și Plt. Pasăre Paul, cei care de aproape 3 ani alcătuiesc echipajul de scafandri. La mulți ani tuturor scafandrilor români!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.