Avansări și diplome de merit pentru patru pompieri olteni

Vineri, 21 Octombrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Avansari si diplome de merit pentru patru pompieri olteni | imaginea 1 Revista de front desfășurată, luni, 17 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a avut o însemnătate aparte pentru patru pompieri olteni.

Plutonier adjutant-șef Știrbu Marius, Plutonier adjutant-șef Tiutiu Constantin și Plutonier adjutant-șef Oprea Mihai au trecut în corpul ofițerilor și au primit gradul de Căpitan, în urma promovării concursurilor pentru ocuparea unor funcții din cadrul Serviciului Resurse Umane și Compartimentului Achiziții Publice.

Plutonier major Leulescu Valentin, cel care în data de 08 octombrie a.c. a fost omul potrivit la locul potrivit și a acordat îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier în timp ce se afla în trafic, a primit o diplomă de merit din partea comenzii unității. Reprezentanții ISU Olt le adresează felicitări și le urează mult succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.