Cinci ani de la operaționalizarea Punctului de lucru Drăgănești Vlașca

Marți, 11 Octombrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cinci ani de la operationalizarea Punctului de lucru Draganesti Vlasca | imaginea 1 5 ani de activitate, în slujba cetățenilor!

Acum cinci ani, în ziua de 06 octombrie 2017, în prezența oficialităților centrale, județene și locale, a fost operaționalizat Punctul de lucru al pompierilor militari teleormăneni din localitatea Drăgănești Vlașca.

Această subunitate de pompieri este rezultatul implicării autorităților locale și județene, fapt pentru care li se adresează mulțumiri pentru demersurile pe care le-au realizat în vederea operaționalizării ei.

În continuare, toți cetățenii sunt asigurați că pompierii vor contribui cu întreaga lor dăruire la asigurarea unui climat de liniște și siguranță pe teritoriul dat în competență, prin acționarea în mod unitar și integrat pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.