Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Bucur Valentin Florian!

Sâmbătă, 08 Octombrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Bucur Valentin Florian | imaginea 1 Colonelul Bucur Valentin Florian - Șef al Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași - a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Colonel Bucur Valentin Florian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi.

Într-o atmosferă plină de emoție, în sala de ședințe a inspectoratului, pompierii călărăşeni s-au despărțit, marți, 4 octombrie a.c., de unul dintre reprezentanţii Inspecției de Prevenire, Colonel Bucur Valentin Florian, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - l-a felicitat pe Colonelul Bucur Valentin Florian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc proaspătului pensionar să aibă parte de multă sănătate şi pensie îndelungată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.