Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent-colonel Gale Claudiu Ioan!

Sâmbătă, 08 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Gale Claudiu Ioan | imaginea 1 Locotenent-colonel Gale Claudiu Ioan - ofițer în cadrul Compartimentului de achiziții publice al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad - a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul unitatii, pompierii arădeni s-au despărțit luni, 03 octombrie a.c., de Lt.-col. Gale Claudiu, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie.

Inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad, Colonel Gârbău Cristian, l-a felicitat pe Lt.-col. Gale Claudiu, căruia i-a mulțumit pentru activitatea exemplară pe care a desfășurat-o în cadrul unității. Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad îi doresc multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.