Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Sorin Păduraru!

Luni, 31 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Sorin Paduraru | imaginea 1 Capătul unui drum, începutul unuia nou! După trei decenii de activitate în sistemul Ministerului Afacerilor Interne, un respectat subofițer pompier, Plutonierul adjutant-șef Sorin Păduraru a ieșit la pensie.

În cei treizeci ani de carieră, Plutonierul adjutant-șef Sorin Păduraru a trecut prin trei structuri ale MAI. Astfel, proaspătul pensionar a fost mai întâi polițist, după care a trecut în rândurile jandarmilor, pentru ca în cele din urmă să ajungă acolo unde s-a simțit cu adevărat ca pestele în apă, devenind pompier militar.

“A fi pompier înseamnă a fi continuu în priză, solicitarea, adrenalina și pericolul făcând parte din meniu. Cea mai frumoasă parte a carierei mi-am desfășurat-o în rândurile pompierilor”, avea să declare Sorin la despărțirea de colegii săi.

Cariera profesională a fost desăvârșită și prin rezultatele deosebite obținute în plan sportiv, plutonierul adjutant-șef Sorin Păduraru fiind militarul care an de an a reprezentat cu succes Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui, în toate fazele finale ale competițiilor naționale și internaționale de atletism organizate de MAI și celelalte structuri internaționale de specialitate.

Multiplu campion la atletism, de-a lungul anilor, militarul a adus zeci de medalii de aur, argint și bronz, medalii care au încununat panoplia personală și a instituției în slujba căreia s-a dedicat.

“La competițiile de atletism organizate la nivelul M.A.I. am obținut zeci de medalii. Pot spune că mi-am dovedit că sunt un bun atlet după ce am obținut trei medalii de bronz la Campionatul Mondial de Atletism al Pompierilor (competiție desfășurată în orașul Liverpool, în 2008) și alte patru medalii, două de argint și două de bronz, la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor organizate în 2018, în Gibraltar. Probele mele favorite au fost cele sprint, săritură în lungime și săritură în înălțime”.

După ieșirea la pensie, Sorin Păduraru își dorește să inițieze câțiva copii în tainele badminton-ului, un alt sport în care este specializat. Cu ocazia ieșirii la pensie, reprezentanții ISU Vaslui îi urează multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor năzuințelor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.