Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef ® Bărburaș Florin Crăciunel!

Miercuri, 19 Octombrie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef  r  Barburas Florin Craciunel | imaginea 1 Plt. adj.-șef ® Bărburaș Florin Crăciunel începe un nou drum, dar inima lui va fi mereu alături de pompierii salvatori beclenari, mai ales de cei pe care i-a condus în ultimii ani în calitate de șef gardă de intervenție.

A avut parte de sprijinul familiei pe parcursul timpului dedicat subunității din Beclean, mai ales pentru sutele de ore dedicate dezvoltării subunității, care a fost de cele mai multe ori considerată locul unde trag cu toții: acasă!

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud îi adresează mulțumiri pentru profesionalismul și devotamentul față de comunitatea din Beclean demonstrate în misiunile încredințate și îl asigură de întreaga lor recunoștință! Bogdan va duce mai departe, cu cinste, tradiția pompierilor militari în familia Bărburaș!

Vineri, 17 octombrie a.c., emoțiile au fost dublate de privirile fiului Bogdan, care a ales aceeași carieră ca și tatăl său, fiind absolvent al Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.