Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Stepan Carla!

Marți, 11 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Stepan Carla | imaginea 1 Carla s-a pensionat de Ziua Mondială a Zâmbetului.

Cu o bogată carieră militară, nenumărate persoane ajutate de profesionalismul ei și sute de voluntari care au avut-o ca model, doamna Plutonier adjutant-șef Stepan Carla a trecut, vineri, 7 octombrie a.c., în rezervă cu drept de pensie, în aplauzele tuturor colegilor.

A ocupat funcția de asistent medical principal în cadrul Centrului Operațional, fiind mereu dedicată în activitatea de coordonare a echipajelor SMURD din cadrul subunităților ISU Arad. Începe o nouă etapă în viața acesteia, iar colegii își vor aminti mereu de ea ca fiind o persoană căreia nu i-a lipsit niciodată zâmbetul de pe buze.

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad îi mulțumește pentru întreaga activitate, urându-i să rămână mereu la fel de tânără, multă sănătate, zile liniștite și o pensie cât mai lungă alături de familie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.