Sediu modern pentru pompieri, în localitatea teleormăneană Furculești

Marți, 04 Octombrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Sediu modern pentru pompieri  in localitatea teleormaneana Furculesti | imaginea 1 Sâmbătă, 1 octombrie a.c., Garda de Intervenție Piatra a fost relocată în localitatea Furculești, cu scopul eficientizării acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns în cazul unor situații de urgență, creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului și creării unor condiții de lucru optime pentru personalul propriu.

În cadrul Gărzii de Intervenție Furculești se vor regăsi două autospeciale de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și prim ajutor, iar în cel mai scurt timp va fi operaționalizată și o ambulanță SMURD, astfel încât să se poată prelua și urgențele medicale.

Echipajele din Furculești vor executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a șapte comune cu satele aparținătoare (15 sate), având o populație de aproximativ 16000 locuitori.

Se adresează mulțumiri autorităților locale și tuturor celor care s-au implicat în realizarea unui sediu modern cu dotări optime care să asigure buna funcționare a acestei subunități.

Pe această cale, cetățenii din această zonă sunt asigurați că, indiferent de numărul solicitărilor venite din partea lor, pompierii vor răspunde la fel de rapid și vor continua desfășurarea de măsuri și activități care sunt menite să vină în sprijinul și pentru siguranța lor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.