Sediu modern pentru pompierii arădeni în orașul Curtici

Marți, 25 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Sediu modern pentru pompierii aradeni in orasul Curtici | imaginea 1 Vineri, 21 octombrie a.c., a avut loc ceremonialul militar prilejuit de inaugurarea noului sediu al Punctului de lucru Curtici.

Pompierii i-au avut alături pe Ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, pe Inspectorul General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul general locotenent Dan Paul Iamandi și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Scopul relocării Punctului de lucru a fost eficientizarea acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns în cazul unor situații de urgență și creșterea gradului de siguranţă a cetățenilor. În cadrul Punctului de lucru Curtici se vor regăsi două autospeciale, dintre care una de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Echipajele din Curtici vor executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a două orașe și cinci comune, deservind o populație de aproximativ 43000 de locuitori.

Se adresează mulțumiri Primăriei Curtici și Consiliului Județean Arad, precum și tuturor celor care s-au implicat în realizarea unui sediu modern cu dotări optime care să asigure buna funcționare a acestuia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.