Au predat ștafeta tinerilor pompieri!

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Au predat stafeta tinerilor pompieri | imaginea 1 Pensionarea este un lucru firesc și pentru pompierii militari teleormăneni care, după o viață întreagă de activitate în slujba cetățenilor, trebuie să lase locul colegilor mai tineri și să se retragă din nobila meserie.

Doamna Plt. adj.-șef Gabriela Tumbea, subofițer operativ principal (radiotelefonist) în cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, era persoana ce avea întotdeauna la ea o vorbă bună, o glumă, pentru a te face să uiți de problemele de zi cu zi, mereu cu zâmbetul pe buze.

Totodată, era și profesionistul desăvârșit care, până la sosirea colegilor săi la fața locului, ținea în permanență legătura cu cei loviți de soartă, le transmitea indicațiile necesare pentru diminuarea efectelor situației de urgență (incendii, inundații, explozii, accidente etc.), îi învăța cum să-și protejeze viața și agoniseala de-a lungul vieții.

Plt. adj.-șef Alexandru Păun, comandant echipaj (conducător autospeciale) în cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și pe timpul misiunilor încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit de fiecare dată, cu multe vieți și bunuri materiale salvate.

În întreaga lor carieră, acești doi oameni au reușit să ofere colectivului din care au făcut parte ceea ce au reprezentat ei înșiși: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție. Sperăm ca aceste lucruri să fie transmise mai departe din generație în generație.

Și pentru că în zilele de 14 și 15 noiembrie 2022 au fost ultimele lor ture de serviciu, reprezentanții ISU Teleorman le mulțumesc pentru tot ceea ce au realizat ca pompieri militari și le doresc multă sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă, alături de frumoasele lor familii și de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.