Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Bistrița-Năsăud

Duminică, 20 Noiembrie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Bistrita Nasaud | imaginea 1 Plutonierii adjutant-șef Miron Sorin, Ludușan Liviu-Cornel și Mican Daniel-Lucian au avut în aceste zile ultimele servicii operative în subunitățile ISU Bistrița-Năsăud.

Fiecare dintre ei cu particularitățile carierei militare, cei trei pompieri militari au slujit cu curaj și devotament comunitatea pe care au jurat să o protejeze în situații de urgență.

Au încheiat serviciul militar în aplauzele colegilor, seniori sau tineri pompieri salvatori cu care au împărțit succesele și momentele mai puțin reușite.

Pentru generosul efort în subunitățile din Năsăud, Beclean și Bistrița, reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud le mulțumesc și le urează multă, multă sănătate și succes mai departe!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.