Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj. Berindean Marius și Plt. adj. Pop Răzvan!

Duminică, 27 Noiembrie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  Berindean Marius si Plt  adj  Pop Razvan | imaginea 1 Luni, 21 noiembrie a.c., pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și Garda de Intervenție Aghireșu au avut parte de un moment special.

Doi dintre colegii care s-au asigurat că echipele ajung cu bine la intervenții, conducând întotdeauna cu prudență autospecialele, le-a fost citit ordinul de trecere în rezervă.

După mai bine de 17 ani în care au fost conducători auto pe autospecialele de intervenție, plutonier adjutant Berindean Marius, comandant de echipaj din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, și plutonier adjutant Pop Răzvan, din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu, au fost felicitați de colegii lor și au primit cadouri care să le aducă aminte de clipele plăcute și misiunile încheiate cu bine.

Reprezentanții ISU Cluj le doresc multă sănătate și bucurii în anii ce urmează!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.