Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Hașiu Eugen!

Duminică, 27 Noiembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Hasiu Eugen | imaginea 1 Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul unității, pompierii arădeni s-au despărțit de Plt. adj.-șef Hașiu Eugen care, după o bogată carieră militară, a trecut în rezervă cu drept de pensie, luni, 21 noiembrie a.c.

A încadrat funcția de comandant echipaj și conducător autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, îndeplinind cu profesionalism fiecare misiune încredințată.

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad îi mulțumește pentru întreaga activitate desfășurată, urându-i zile liniștite, multă sănătate și o pensie cât mai lungă alături de familie și cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.