Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Nicolae Mariana!

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nicolae Mariana | imaginea 1 Vreme de 15 ani, încă din anul 2007, când s-a alăturat colegilor de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, Plt. adj.-șef Nicolae Mariana a dat dovadă de onoare, curaj și devotament, calități absolut necesare oricărui salvator.

A intervenit la numeroase misiuni de stingere, căutare-salvare, descarcerare și acordarea primului ajutor și a participat la diverse competiții de Descarcerare și Acordarea primului ajutor medical. Pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredințate, în anul 2012, acesteia i-a fost acordată medalia Bărbăție și Credință, clasa a III-a, cu însemne pentru militari.

Din familia salvatorilor ialomițeni a făcut parte și soțul plutonierului adjutant Nicolae Mariana, iar de joi, 15 noiembrie a.c., aceasta își lasă fiul în mâinile celor care i-au fost colegi mai bine de 15 ani pentru a duce mai departe tradiția familiei. Reprezentanții ISU Ialomița îi adresează felicitări pentru întreaga carieră și îi doresc sănătate și să se bucure de o pensie liniștită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.