Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Sîrbu Lucian-Paul!

Luni, 07 Noiembrie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sirbu Lucian Paul | imaginea 1 Capătul unui drum, începutul unuia nou. 1 noiembrie 2007 – 3 noiembrie 2022, pompier militar.

A venit momentul trecerii în rezervă pentru Plutonierul adjutant-șef Sîrbu Lucian-Paul, un pompier care a făcut cinste acestei Arme.

Timp de 15 de ani a fost comandant de echipaj și conducător autospeciale, a fost mereu expus pericolelor, dar și cel de care depindea siguranța colegilor.

Intervențiile și misiunile au fost de ordinul miilor, unele dintre acestea cu deznodământ care l-au marcat pentru toată viața.

Momentul organizat în ziua retragerii l-a făcut, ca pentru câteva secunde, să fie cuprins și dominat de emoții, cum nu l-au mai surprins colegii până acum.

Colegii îl asigură de tot respectul lor și îi doresc multă sănătate și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.