Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Șocae Adrian-Valentin!

Vineri, 11 Noiembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Socae Adrian Valentin | imaginea 1 Luni, 7 noiembrie a.c., colegii și-au luat la revedere de la un profesionist, un camarad de nădejde și un militar cu o carieră remarcabilă.

Începând cu data de 07 noiembrie a.c., Plutonier adjutant-șef Șocae Adrian-Valentin, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului Slatina, a trecut în rezervă, cu drept la pensie, după 32 de ani în slujba țării și a semenilor.

Momentul a fost unul plin de emoții, mai ales că în formație se afla și fiul său, Locotenent Șocae Ionuț-Daniel, ofițer în cadrul Centrului Operațional al ISU Olt și cel care a rămas să ducă mai departe tradiția de militar din familie.

Reprezentanții ISU Olt îi adresează felicitări pentru întreaga carieră, îi mulțumesc pentru efort, pentru implicare și îi doresc pensie lungă, cu sănătate și momente frumoase alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.