Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Vătășelu Dorin!

Duminică, 20 Noiembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Vataselu Dorin | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef Vătășelu Dorin, comandant de echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului Slatina, a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Marți, 15 noiembrie a.c., colegii au vrut să-i mulțumească personal pentru efortul depus în slujba semenilor! După 16 ani de carieră militară și peste 25 de ani de vechime în muncă, pentru colegul lor urmează o etapă în care se poate dedica în totalitate familiei.

Reprezentanții ISU Olt îi adresează mulțumiri pentru profesionalism, implicare și pentru exemplul pe care l-a oferit colegilor mai tineri! Îi doresc pensie lungă, cu sănătate și cei dragi să îi fie alături!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.