Pompierii militari veghează orașul academicienilor de 30 de ani

Luni, 07 Noiembrie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pompierii militari vegheaza orasul academicienilor de 30 de ani | imaginea 1 Trecută printr-un amplu proces de modernizare în ultimii ani, Secția de Pompieri Năsăud este astăzi una dintre cele mai bine organizate subunități din țară, încadrată cu personal profesionist, ofițeri, subofițeri și soldați – pompieri profesioniști, cu tehnică de intervenție de ultimă generație, aflată în permanent proces de adaptare la nevoile cotidiene.

De la înființarea subunității și până în prezent, pompierii salvatori au gestionat 19132 situații de urgență, dintre care 16032 cazuri medicale prespitalicești gestionate de echipajul de prim ajutor SMURD. Cel puțin tot atâtea persoane au primit sprijin de la echipajele profesioniste ale pompierilor militari în momente grele, de cumpănă, provocate de cele mai diversificate situații de urgență.

Pompierii militari năsăudeni au demonstrat o pregătire fără cusur și merită din plin aprecierile noastre. Prin devotamentul și profesionalismul dovedite zi de zi, pompierii năsăudeni și-au câștigat respectul comunității din orașul academicienilor și împrejurimi.

Acest moment aniversar ne oferă ocazia de a le adresa cele mai calde felicitări, urări de sănătate, putere de muncă și succes în îndeplinirea misiunilor. La mulți ani, stimați colegi în activitate și în rezervă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.