Succes în noul domeniu de activitate!

Marți, 15 Noiembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Succes in noul domeniu de activitate | imaginea 1 Zi emoționantă pentru Plt. maj. Florescu Remus din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Pentru el, a fost ultima tură de serviciu alături de colegii care i-au fost o a doua familie.

Toți l-au susținut atunci când s-a înscris la un concurs de trecere în corpul ofițerilor și s-au bucurat, în egală măsură, când acesta a reușit să promoveze.

Și-au amintit, în această zi, de cele mai frumoase misiuni, de provocări și reușite, printre care și misiunea din Grecia la care acesta a participat în luna august a anului trecut.

Remus a absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” în anul 2016, iar din luna noiembrie va fi ofițer în cadrul Centrului Operațional.

Reprezentanții ISU Giurgiu îl felicită pentru parcursul său în carieră, pentru seriozitatea și ambiția de care a dat dovadă și îi doresc succes în noul domeniu de activitate!

Succes in noul domeniu de activitate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.