Trofeul de Excelență acordat ISU Timiș

Vineri, 11 Noiembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Trofeul de Excelenta acordat ISU Timis | imaginea 1 Vineri, 4 noiembrie a.c., a avut loc cea de-a XXIX-a ediție a 𝐺𝑎𝑙𝑒𝑖 𝐸𝑥𝑐𝑒𝑙𝑒𝑛𝑡̦𝑒𝑖 𝑖̂𝑛 𝐴𝑓𝑎𝑐𝑒𝑟𝑖 – 𝑇𝑜𝑝𝑢𝑙 𝐹𝑖𝑟𝑚𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦, desfășurată la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș.

Acest eveniment de referință a reunit sute de reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, oficiali ai administrației publice, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociații de afaceri și camere de comerț din țară și din străinătate. Cei mai performanți și de succes au fost recompensați pentru respectarea angajamentului de excelență.

𝐼𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑆𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑈𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ “𝐵𝑎𝑛𝑎𝑡” 𝑎𝑙 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦ a fost adus pe podiumul învingătorilor, fiind structura care a reprezentat Ministerul Afacerilor Interne la nivel județean.

Astfel, insituția se poziționează în rândul elitei instituțiilor timișene, datorită realizărilor de excepție prin care se mențin ca actori vizibili și de impact în aria protejării cetățenilor împotriva situațiilor de urgență.

Nu există misiune mai nobilă decât aceea de 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫, iar acest premiu reprezintă un nou angajament de a acționa necontenit, cu dedicare și curaj, astfel încât să aducă comunităţii liniştea şi siguranţa de care are nevoie pentru a se dezvolta.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.