5 decembrie este Ziua Internațională a Voluntarului!

Vineri, 09 Decembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

5 decembrie este Ziua Internationala a Voluntarului | imaginea 1 Devotamentul pentru a-și ajuta semenii este unul dintre cele mai importante calități pe care le au voluntarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Argeș, iar cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarului, li s-au transmis toate aprecierile.

Într-o perioadă în care serviciile profesioniste pentru situații de urgență sunt tot mai solicitate în lupta pentru restabilirea stării de normalitate, voluntarii din Programul Salvator din Pasiune s-au alăturat misiunilor, iar de la an la an numărul voluntarilor este în creștere la inspectorat.

Unii au locuri de muncă, alții sunt încă la școală sau la facultate, dar în timpul liber au ales să îmbrace uniforma și să dea o mână de ajutor, iar pentru aceasta, li se adresează mulțumiri! Pompierii argeșeni se mândresc cu toți dragii voluntari argeșeni și le mulțumesc pentru implicarea de care dau dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.