Avansări și Diplome de merit, la ISU Olt

Vineri, 09 Decembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Avansari si Diplome de merit  la ISU Olt | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Naționale a României, cinci pompieri olteni, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, au fost înaintați în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Luni, 5 decembrie a.c., a avut loc revista de front în cadrul căreia cei cinci pompieri au primit noile grade, din partea comenzii unității.

Se adresează felicitări Plutonierului adjutant-șef Cîrciumaru Marian, Plutonier adjutant-șef Drejoi Samuiel, Plutonier adjutant-șef Fărcășanu Gigi-Laurențiu, Plutonier adjutant Leulescu Valentin și Plutonierului adjutant Tudorache Constantin - Aurel!

Tot în această zi, Plutonier adjutant-șef Miulescu Marian și Plutonier adjutant Răducanu Romică, pompieri in cadrul Detașamentului Slatina, au primit Diplome de merit, pentru modul în care au intervenit la accidentul produs în data de 29 noiembrie a.c., în timp ce se aflau în afara programului de lucru.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.