Avansări și numiri în funcție la ISU Mehedinți

Vineri, 02 Decembrie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Avansari si numiri in functie la ISU Mehedinti | imaginea 1 Într-un cadru festiv, marți, 29 noiembrie a.c., premergător Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, șapte pompieri mehedințeni au primit noile grade militare, cinci dintre aceștia în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, iar doi ca urmare a promovării examenului de trecere în corpul ofițerilor.

Noile grade le-au fost înmânate de către Inspectorul-șef al ISU Mehedinți, Colonel Florentin Dragomir, care i-a felicitat și le-a urat succes în carieră. Un ofițer și patru subofițeri au fost avansați în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, aceștia evidențiindu-se prin bună pregătire profesională și comportarea demnă.

Astfel, lt. Nistor Ramona a primit gradul de căpitan, plutonierii adjutanți Surdu Nicolae și Zorilă Gheorghe Cristian gradul de plutonier adjutant-șef, iar plutonierii majori Ciurlău Ionuț Sorin și Dobre Lucian au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant.

În urma promovării examenelor de trecere în corpul ofițerilor, subofițerilor Rușinaru Titel Elvis și Vucescu – Basarabă Ionel le-au fost înmânate gradele de căpitan, respectiv locotenent. Emoția acestor momente va dăinui în timp, fiind o ancoră în realizările viitoare, dar și un punct de pornire în îndeplinirea îndatoririlor ce le revin.

Reprezentanții ISU Mehedinți își exprimă aprecierea pentru colegii recompensați și îi felicită pe cei care au reușit prin muncă susținută să-și îndeplinească visul de a deveni ofițeri. Tuturor li se transmite întreaga considerație, însoțită de tradiționala urare “La mai mare”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.