Depunere de jurământ militar și avansare în grad la ISU Vâlcea

Vineri, 09 Decembrie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Depunere de juramant militar si avansare in grad la ISU Valcea | imaginea 1 Festivitatea organizată luni 05 decembrie a.c., a adus trăiri intense și emoții mari printre cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea, precum și printre membrii familiilor lor, care au avut plăcerea și disponibilitatea de a asista la evenimente.

Depunerea jurământului militar este un moment solemn, înălțător și unic în viața fiecărui militar. De acest moment au avut parte 16 dintre noii colegi, care, cu emoție în glas și din toată inima, au jurat credință, patriei noastre, România. Așa să le ajute Dumnezeu!

Totodată, cu ocazia Zilei Naționale a României, personalul din cadrul inspectoratului, care s-a distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, se înaintează în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, după cum urmează:

În gradul de colonel: - Locotenent-colonel MIRICĂ Marius;

În gradul de locotenent-colonel: - Maior ZOICAN Marius;

În gradul de plutonier adjutant-șef: - Plutonier adjutant STANCA Ion-Constantin; - Plutonier adjutant EFTENIE Gheorghe-Adrian;

În gradul de plutonier adjutant: - Plutonier major ANGELESCU Ion-Ovidiu; - Plutonier major CIOBANU Laurențiu-Ionuț; - Plutonier major CODIN Constantin-Cosmin.

Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea le mulțumește pentru activitatea desfășurată și le dorește pe mai departe aceeași implicare, iar noilor colegi, putere de muncă și succes în activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.