Distincții și avansări la ISU Neamț, de Ziua Naţională a României

Marți, 06 Decembrie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Distinctii si avansari la ISU Neamt  de Ziua Nationala a Romaniei | imaginea 1 Joi, 1 Decembrie a.c., cu ocazia zilei de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, la sediul ISU Neamț au fost desfășurate activități pentru a sărbători această zi importantă pentru toți românii.

‼️Avansarea în gradul următor înainte de termen: ✔️ în grad de colonel, locotenent colonel Constantin Adrian ✔️ în grad de plutonier adjutant-șef, plutonierii adjutanți: Muraru Marius (Detașamentul Piatra Neamț), Asofroniei Ioan (Detașamentul Piatra Neamț).

✔️ în grad de plutonier adjutant, plutonierii majori: Hira Mihai (Detașamentul Roman); Popescu Adrian (Detașamentul Târgu Neamț); ✔️ în grad de plutonier, sergentul major Avram Ciprian (compartimentul tehnic din cadrul Serviciului Logistic).

‼️Distincția IGSU - Pompierul de Onoare al anului 2022 a fost oferită Plutonierul adjutant-șef Manoliu Ciprian Ionuț, de la Detașamentul Piatra Neamț;

‼️Oferirea unor diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată în cadrul ISU Neamț cadrelor ce au trecut în rezervă în anul 2021 și 2022. Cu această ocazie, foștii pompieri au fost felicitați pentru dăruirea cu care au servit patria.

La parada militară organizată în centrul municipiului Piatra Neamț, pompierii militari au fost în fața cetățenilor nemțeni pentru a le arata recunoștința pentru încrederea acordată. La mulți ani, România! Pompierii nemțeni mulțumesc pentru încrederea acordată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.