Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Cebuc Nicolae Lucian!

Miercuri, 21 Decembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Cebuc Nicolae Lucian | imaginea 1 După 33 de ani de carieră militară, șeful Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliență a Comunităților al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad, domnul Colonel Cebuc Nicolae Lucian, a trecut în rezervă cu drept de pensie, joi, 15 decembrie a.c.

A urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri activi de Geniu “P. Donici” din Sibiu în perioada 1986-1989, iar mai apoi, în perioada 1989-2001 a făcut parte din structurile Ministerului Apărării Naționale. Din anul 2001 și până astăzi, a făcut parte din cadrele active ale pompierilor militari arădeni, ocupând diferite funcții, iar în anul 2017, în urma promovării examenului, a devenit șeful SPIRC.

În toți acești ani, domnul colonel Cebuc, prin felul său de a fi şi de a se implica, a demonstrat că a fost unul dintre pompierii care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi, deopotrivă, uniforma militară. S-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în activitatea desfășurată.

Acum, la finalul carierei sale, reprezentanții ISU Arad își exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității. Îi mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă, îi doresc multă sănătate, zile liniște alături de familie și prieteni și o pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.