Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Bibo Zoltan și Plt. adj.-șef Șeitan Alexe!

Marți, 06 Decembrie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Bibo Zoltan si Plt  adj  sef Seitan Alexe | imaginea 1 Joi, 1 Decembrie a.c., cu ocazia Zilei Naționale a României, pompierii covăsneni au avut ocazia să îi felicite pe doi colegi care și-au desfășurat activitatea cu mult profesionalism în cadrul unității, odată cu citirea ordinului de trecere în rezervă.

Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Doi salvatori, Plutonier adjutant-șef (r) Bibo Zoltan, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc şi Plutonier adjutant-şef (r) Șeitan Alexe din cadrul Stației de Pompieri Întorsura Buzăului, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate la frumoasa vârsta de 53 ani, repectiv 54 de ani și au lăsat în urmă rodul muncii de o viață în servicul Patriei.

Acum, la finalul carierei lor, reprezentanții ISU Covasna își exprimă sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Le adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și le doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.