Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Marin Neluţu Adrian şi Plt. adj.-șef Mărunţelu Gheorghe!

Vineri, 09 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Marin Nelutu Adrian si Plt  adj  sef Maruntelu Gheorghe | imaginea 1 La Secția de Pompieri Dragalina, Plt. adj.-șef Marin Neluţu Adrian şi Plt. adj.-șef Mărunţelu Gheorghe au ieșit la pensie în aplauzele colegilor din cadrul Formațiunii de Pază.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj.-șef Marin Neluţu Adrian şi Plt. adj.-șef Mărunţelu Gheorghe au ieșit la pensie.

Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii din cadrul Formațiunii de Pază s-au despărțit, miercuri, 7 decembrie a.c., de doi dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lor.

Reprezentantul comenzii unităţii, Locotenent colonel Stoian Codruț - Prim adjunct al inspectorului-șef - i-a felicitat pe cei doi colegi aflaţi la finalul carierei militare, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc camarazilor lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.